DRAGØRS AKTIVITETSHUS - WIEDERGÅRDEN

....for din sundhed

Skrivegruppen 19 04 2017 hjemmeside Aase blomster 2 Custom

Skrivegruppe EV

Om skrivegruppen:

Aktiviteten blev startet i januar 2010 og har siden udviklet sig i bredden af emnevalg og i dybden i samarbejdsformen. Vi deltager hver især, fordi vi har en iboende lyst til at skrive om noget, der ligger os på hjerte.
Der er reelt tale om en studiekredslignende aktivitet.

Hvad skriver vi om?

Vi skriver om det, som vi har oplevet personligt og om emner, som vi har et personligt forhold til, eksempelvis ”Deltagelse i netværk,” ”Ensomhed og Familiehistorier.” Der er således ikke tale om skrivning af en egentlig biografi.

Nogle gange vælger vi et fælles tema som eksempelvis ”Vort forhold til Dragør,” ”Min Mor” og ”Min skoletid.”

Hvordan arbejder vi?

Vi skriver, når vi har tid, inspiration, lyst og lejlighed og har noget på hjerte. Vi binder os derfor ikke til nogen form for præstationsræs. Fra møde til møde aftaler vi, hvilke bidrag vi vil behandle næste gang. På møderne foretager vi en anmeldelse af bidraget og stiller spørgsmål til indholdet. Dette giver anledning til gode, menings fyldte diskussioner, hvor vi gradvis kommer hinanden mere og mere ved. Samtidig får vi jo tillige tilbagemeldinger på vor ”skrivekunst.”

Vort udbytte af at deltage:

Ud over at vi har det hyggeligt sammen, så har vi faktisk stort udbytte af at læse og diskutere bidragene, idet det giver os en dybere indsigt i vor samtid og i de øvrige deltageres holdninger og levevis over tid.

                                                                

Møde hver 3. onsdag fra kl.10.15 til 12.00.


Aktuel deltagerkreds:

Aase Jensen, Nadia Langhoff, Jørgen Madsen, Flemming Rigét (aktivitetsleder), Peder Roikjer, Helle Steffen og Hanne Witschas. 


Dragørs Aktivitetshus - Wiedergaården 2, 2791 Dragør - CVR: 12881517  Tlf.: 3289 0291