DRAGØRS AKTIVITETSHUS, WIEDERGÅRDEN...

...for din sundhed!

 

Krimiklubben

Krimiklubben 2016

 

sherlock holmes

Nu har krimiklubben eksisteret i snart to år, og mandag 9. januar 2017 holder vi vores 26. møde, og kan samtidig fejre 2-års jubilæum.

 


Vi startede med at være fire deltagere, men er i dag otte kriminørder, som mødes hver tredje mandag formiddag, og flere er der desværre ikke plads til.

 

 

Vi har i fællesskab fundet frem til en hyggelig og afslappet mødeform, hvor vi præsenterer en eller flere nye forfattere og udveksler gode læseoplevelser. Det kan være mundtligt, men også ofte i form af små skriftlige anmeldelser. Vi beskæftiger os nok mest med alle de nye spændende og talentfulde skandinaviske forfattere, som i disse år myldrer frem, men lige så stille sniger der sig også europæiske og amerikanske forfattere ind på banen.

 


Som det falder for, diskuterer vi også krimiserier og -film, som bliver vist på TV-kanalerne, men vigtigst - vi hygger os og har det rigtig morsomt sammen.

 


På billedet, taget af vores husfotograf Kjeld Bjørn Andersen mandag 31. oktober 2016, ses vi fra venstre: Ilse Lassen, Lise Dupont, Lis Overgaard (aktivitetsleder), Benny Bøgvald, Peder Roikjer, Flemming Rigét, Charlotte Vindelev og Hanne Witchas.

 

Tid: Hver 3. mandag kl. 10 - 12.

Aktivitetsleder : Lis Walling Overgaard

Telefon :           2252 0673


Dragørs Aktivitetshus - Wiedergården 2, 2791 Dragør - CVR: 12881517  Tlf.: 3289 0291