DRAGØRS AKTIVITETSHUS, WIEDERGÅRDEN...

...for din sundhed!

Galleriet

 

Galleriet står for udstillinger i Aktivitetshuset - i forhallen, biblioteket, festsalen, Studiestræde og i Motionsrummet.

 

Kendte som mere ukendte kunstnere inviteres til at udstille deres kunst.

 

Med stor fornøjelse udstilles også kunst fra Aktivitetshusets eget Tegne- og Malehold.

 

 

 Aktivitetsleder: Jennifer Pedersen
 Tlf.: 2883 8763
 Aktivitetsleder: Jutta Hørlyck
 Tlf.:  2984 5190

 

 

Udstillinger netop nu udstiller:

I november og december udstiller Kunstnersammenslutningen DragørGruppen i Aktivitetshuset.Dragørbillede
Alle kunstnerne bor eller har tilknytning til Dragør.
5 af sammenslutningens medlemmer deltager i Aktivitetshuset denne gang og de vil vise lidt af hvad de hver især laver af billedkunst.
Ulla Gerhardt viser denne gang nogle af sine kendte og karakteristiske farverige, varme malerier. Mange vil nikke genkendende til hendes dejlige damer på lærrederne, idet Ulla tidligere har udstillet på Wiedergården. Ulla har også denne gang forsøgt sig med anderledes malerier i sort/hvide - yndefulde piger og et par portrætmalerier. 
Lene Kramshøj laver meget forskelligt, alt fra smukke ikonmalerier til sjove fuglebilleder med indbyggede spidsfindigheder omkring fuglenavnene. Derudover eksperimenterer hun også med blomstermalerier og abstrakte malerier.
Hans Jacob Sørensen er en alsidig kunstner, der maler acrylmalerier - fra portrætter til landskabsmalerier og abstrakte konstruktioner.
Flemming Gerhardt maler ekspressionistiske acrylmalerier, hvor der virkelig er knald på farverne. Derudover eksperimenterer han også med collager der bliver viderebearbejdet med penslen.
Niels Febber Andersen maler oliemalerier fra Dragør og andre steder i ind- og udland og lidt impressionistiske, pointilistiske skovbilleder. Mange af billederne er malet "on location".

 

 

 


Dragørs Aktivitetshus - Wiedergården 2, 2791 Dragør - CVR: 12881517  Tlf.: 3289 0291