DRAGØRS AKTIVITETSHUS

....for din sundhed

Qigong

Dekorativt billedeQigong er et kinesisk selvhealende bevægelsessystem. Qigong er energiøvelser. Træningen tager udgangspunkt i det Qigong set, der hedder Ba Duan Jin, som kan oversættes til Silkeøvelser. Vi bliver bløde og stærke som silke. Silkeøvelserne er enkle, rolige og blide øvelser, der trænes stående, men kniber det med at stå, kan øvelserne udføres siddende. Man får det så godt med Qigong. Det er almindeligt, at man tager afsked med eller mindsker gener og skavanker. Fremadrettet bliver man almindeligvis ikke så let syg, og bliver man alligevel ramt af sygdom, så restituerer man ofte hurtigere. Solstrålerne ved denne unikke træningsform er mange. Herom og meget mere kan læses på www.qigongsilke.dk                                 

10. september 2013 havde Aktivitetshuset besøg af en studiegruppe på ældreområdet fra Japan. Gruppen overværede en del af Qigong træningen. Gruppen var vældig engageret, og der blev fotograferet og filmet flittigt. Flere af gruppens medlemmer deltog i øvelserne. Det var en meget dejlig oplevelse. Det var glædeligt at mærke den store interesse og begejstring. Vi er mange, der mærker at Qigong gør os godt. Budskabet skal ud. Andre skal også have muligheden for at mærke alt det gode, som Qigong kan gøre.          

 

Qigong tirsdage kl. 12:30-13:45 i festsalen.  

Sæson-perioderne kan du få oplyst hos aktivitetsleder Anne Matz, 2944 0250.                              

Holdet er p.t. fuldtegnet men:
Kontakt Informationen eller tilmeld dig selv ventelisten via knappen her:

Vi anbefaler, at du lader dig notere på ventelisten, så behovet er kendt.    

                               

Nye Qigong hold:

 

Fra 10.3 - torsdage kl. 11-12 i gymnastiksalen - aktivitetsleder Bente Jans tlf. 5133 6014 - tilmelding i Informationen

 

Fra 14.3 - mandage kl. 8.45 - 9.45 i gymnastiksalen - aktivitetsleder Ulla Dose - tilmelding i Informationen

 

 

Vær velkommen til Monikas årlige sommertræning 'gratis på græs - et tilbud til alle' hver sommer ved Dragør Havn. Datoer vil i god tid fremgå af www.qigongsilke.dk og om muligt i Dragør Nyt. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet via ovennævnte hjemmeside, så får du automatisk tilsendt datoerne samt andre Qigong tilbud. Du kan også skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                                                                                                                                   

I Dragør kan alle træne Qigong i DQF - Dragør Qigongforening,

Kontakt formanden, Vibeke Møller, tlf. 2929 6989

Alternativt Monika L. Petersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller 2629 7151 for andre Qigong tilbud.

Kærlig hilsen

Anne Matz, aktivitetsleder

SØG PÅ WIEDERGAARDEN.DK

DET SKER

BESØGSTÆLLER